Båtpussen blir enklere med ny app

Båtpussen blir enklere med ny app
 

Båtpuss, vårklargjøring, stoffing – kjært barn har mange navn. Uansett om du er en erfaren båteier eller snart skal gå inn i din aller første sesong som båteier så er det å gjøre båten klar for årets sesong et hett samtaletema blant båteiere.

I dag bruker vi apper til så mangt og ønsker gjerne å ha verktøy og informasjon lett tilgjengelig for å gjøre hverdagen litt enklere. Med den helt nye appen fra Jotun Yachting får du all informasjon og veiledning du trenger rett i lommen for å gjøre båtpussen enkel og korrekt. I appen finner du bland annet produktinformasjon, påføringstips, trinn-for-trinn beskrivelser og «Slik-gjør-du»-filmer.App NO 2

«Vi er veldig glade og stolte over å lansere den nye appen for Norges båteiere og på denne måten kunne inspirere til båtsesongen og bidra til at båtpussen blir enda litt enklere. Vi vet at mange båteiere setter stor pris på brosjyren vår, men det er ikke alltid man har den tilgjengelig når jobben skal gjøres. Nå trenger du ikke lenger å stå i båthavnen eller i hagen å lure på hvordan det nå var man skulle gå til veie – det er bare å finne frem telefonen så får du svaret på 1-2-3!» avslutter Caroline Skaalvold Engstrøm entusiastiskAppen kan lastes ned til iPhone og Android via AppStore eller Google Play søk på «Jotun Yachting» (åpne lenkene fra mobil).

 

Logo App Store og Google Play
 
Avatar
Avatar

Caroline

Båtpuss trinn-for-trinn

Vi båteiere er vel aldri mer stolte enn når vi legger ut på årets første tur i en blankpolert båt….

Vanntett barriere med Yachting Barrier Primer

Noe av det mest krevende når det kommer til båtpuss, eller vårklargjøring, er å fjerne all maling på båten og…