Jotun Yachting lanserer Nonstop Supreme White

Jotun Yachting lanserer Nonstop Supreme White

2,5L-Yachting-Nonstop-SupremeJotun, Norges ledende malingsprodusent, lanserte i 2015 NONSTOP SUPREME et nytt, innovativt bunnstoff for fritidsbåtmarkedet. Nytt for 2016 er at Jotun utvider NONSTOP SUPREME-familien med et kritthvitt bunnstoff – NONSTOP SUPREME WHITE.

«Lanseringen av NONSTOP SUPREME WHITE styrker merkevaren NONSTOP ytterligere, et produkt som har vært kjent for sin gode kvalitet og evne til å beskytte båter fra begroing i de siste 30 årene. Dermed kan vi tilby båteiere enda mer tid til gode stunder på vannet» sier Caroline Skaalvold Engstrøm, Skandinavisk markedssjef for Jotun Yachting.

 

NONSTOP SUPREME WHITE er en attraktiv kombinasjon av både uslåelig beskyttelse og sin kritthvite farge – markedets hviteste bunnstoff. Produktet er basert på Jotuns unike bindemiddelsystem og oppgradert med en innovativ biocidpakke som sikrer uslåelig beskyttelse mot begroing i opp til 24 måneder* med ekstra god beskyttelse mot rur og blåskjell.

 

Den (h)viktige hvitfargen

«Det mest unike ved årets store lansering NONSTOP SUPREME WHITE er nettopp den hvite fargen. Den er kritthvit både før og etter sjøsetting og den endrer ikke farge over tid, heller ikke i vannlinjen. Dette med hvitheten i bunnstoffet er noe vi ser mange båteiere er opptatt av og det blir stadig debattert i sosiale medier og nettforum. Mange opplever at de «hvite» bunnstoffene som har vært i markedet inntil nå enten ikke har levert på farge eller på beskyttelse. For oss har det vært ekstremt viktig å ikke gå på kompromiss med hverken farge eller beskyttelse og vi er nå svært stolte av å kunne presentere et så godt – og så hvitt – bunnstoff» fortsetter Engstrøm.

 

NONSTOP SUPREME WHITE har fått svært gode testresultater og tilbakemeldinger fra båteiere som har testet produktet før lansering. Den er kompatibel med de fleste selvpolerende bunnstoff og kan bli påført inntil 9 måneder før sjøsetting, akkurat som øvrige produkter i NONSTOP-serien. I tillegg har den meget gode påføringsegenskaper både med pensel og roller som gir en flott finish. NONSTOP SUPREME finnes utover hvitt også i standardfargene sort, mørkeblå, blå, rød og mørkegrå i 2,5L og 0,75 emballasje. Produktet får du kjøpt i din nærmeste Watski-, SeaSea-, byggevare- eller faghandelsbutikk

 

Se også www.jotun.no for å finne din nærmeste forhandler.

 

NONSTOP Supreme White er et resultat av Jotuns satsing på forskning og utvikling medokus på å oppnå best mulig kvalitet og beskyttelse av verdier. NONSTOP SUPREME er utviklet, testet og produsert i Sandefjord, Norge.

Nonstop Supreme White

Med Nonstop Supreme White får du mer tid til å nyte båtlivet der det er som best – på vannet!

Avatar
Avatar

Caroline

Stoff båten kun annethvert år med NonStop Supreme

Selv om det kan være kos med båtpuss og stell, så er ikke stoffing av båten nødvendigvis det aller beste…