Båtpusstipsene som gjør deg til ekspert

Båtpusstipsene som gjør deg til ekspert

Er du usikker på hvordan du går fram når du skal gjøre båten klar for sesongen? Om du må skrape av det gamle bunnstoffet først eller hvordan du faktisk bør gå frem for å få tilbake fargen på teaken ombord? Det er mange spørsmål som dukker opp når vi skal i gang med båtpussen. Ikke la det stoppe deg!


Nå kan du få god hjelp på veien og unngå mange velmenende, men ikke bestandig like korrekte, tips og råd.  Vi har laget noen praktiske videosnutter som gir svar på de viktigste temaene og gode beskrivelser av vanlige båtpussprosjekter.

 

Vi får mange spørsmål fra båteiere rundt om i landet. Se de vanligste spørsmålene og få svarene her!

 

«Slik gjør du»-filmene fra Jotun er en serie filmer som forklarer ulike fremgangsmetoder på en praktisk og visuell måte. Alle filmene finner du på Jotun Norge sin YouTube-kanal eller i appen Jotun Yachting – Alt om båten. Her er noen eksempler:

 

Slik stoffer du båten

Polering av gelcoat

Vask, rens og beskyttelse av tekstiler ombord

Lær metodene

Med disse filmene kan du raskt og enkelt lære deg å utføre akkurat ditt båtpussprosjekt. Filmene tar for seg konkrete behov og maleprosjekter slik at du som båteier i størst mulig grad kan få svar på spørsmål til ditt prosjekt. Slik kan du lykkes med malejobben, og være sikker på at du bruker riktig produkt. For et godt resultat er det svært viktig å gjøre jobben grundig og på rett måte.

 

Lykke til med båtpussen!

 

Les også: Unngå disse båtpusstabbene

 

 

Avatar
Avatar

Caroline

Grunning av båt – beskyttelse og gode forberedelser

Gode forberedelser og grunning er hemmeligheten bak et godt malingsresultat, enten du skal legge på bunnstoff eller lakkere båten. Grunnlaget…

Jotun forenkler båtpussen! Årets nyhet fra Jotun Yachting

Noe av det mest krevende når det kommer tli båtpuss, eller vårklargjøring, er å fjerne all maling på båten og…

Kalesjerens som tar de vanskeligste flekkene!

Det er en kjent utfordring – kalesjen får hard medfart i løpet av en sesong. Hardt sittende smuss som er…

Spesialutviklet bunnstoff for ferskvann

Uansett hvilken type båt du har, trenger den god beskyttelse mot elementene. Alle båter trenger altså beskyttelse, men ikke nødvendigvis mot…