Båtpusstipsene som gjør deg til ekspert

Båtpusstipsene som gjør deg til ekspert

Er du usikker på hvordan du går fram når du skal gjøre båten klar for sesongen? Om du må skrape av det gamle bunnstoffet først eller hvordan du faktisk bør gå frem for å få tilbake fargen på teaken ombord? Det er mange spørsmål som dukker opp når vi skal i gang med båtpussen. Ikke la det stoppe deg!

Nå kan du få god hjelp på veien og unngå mange velmenende, men ikke bestandig like korrekte, tips og råd.  Vi har laget noen praktiske videosnutter som gir svar på de viktigste temaene og gode beskrivelser av vanlige båtpussprosjekter.

Vi får mange spørsmål fra båteiere rundt om i landet. Se de vanligste spørsmålene og få svarene her!

«Slik gjør du»-filmene fra Jotun er en serie filmer som forklarer ulike fremgangsmetoder på en praktisk og visuell måte. Alle filmene finner du på Jotun Norge sin YouTube-kanal.

Her er noen eksempler:

Slik stoffer du båten

Polering og voksing

Lær metodene

Med disse filmene kan du raskt og enkelt lære deg å utføre akkurat ditt båtpussprosjekt. Filmene tar for seg konkrete behov og maleprosjekter slik at du som båteier i størst mulig grad kan få svar på spørsmål til ditt prosjekt. Slik kan du lykkes med malejobben, og være sikker på at du bruker riktig produkt. For et godt resultat er det svært viktig å gjøre jobben grundig og på rett måte.

Lykke til med båtpussen!

Les også: Unngå disse båtpusstabbene

 

 

Avatar
Avatar

Caroline