Spesialutviklet bunnstoff for ferskvann

Spesialutviklet bunnstoff for ferskvann

Uansett hvilken type båt du har, trenger den god beskyttelse mot elementene. Alle båter trenger altså beskyttelse, men ikke nødvendigvis mot begroing. Med årets nyhet Jotun Yachting Watershield, får båter som har hjemmehavn i ferskvann et helt eget bunnstoffsystem.

 

God grunning er viktig, uavhengig om båten er laget i glassfiber, tre eller aluminium. De aller fleste båteiere velger også å stoffe båten for å beskytte mot begroing, men det er jo svært lite begroing i ferskvann, som regel kun litt slim. Båteiere som har båten sin liggende i ferskvann, trenger derfor strengt tatt ikke et vanlig biocidholdig bunnstoff. Dette er spesielt viktig når vassdraget i tillegg er en ferskvannskilde, som f.eks. Mjøsa.

Lurer du på hvordan bunnstoff påvirker miljøet? Les mer i artikkelen Bunnstoff og miljøet her!

 

Spesialutviklet bunnstoff for ferskvann

Med Jotuns biocidfrie bunnstoff Watershield, blir grunningen beskyttet mot UV-stråling og slitasje. Samtidig får skroget en hard overflate som er enkel å vaske og som holder inntil to sesonger; uten å tilføre biocider i vannet. Det gjør vedlikeholdet enklere og båteieren kan nye båtlivet der det er som best – på vannet!

 2,5L Jotun Yachting Watershield

Bunnstoff er ikke bare bunnstoff, les mer om hvilket bunnstoff du bør velge til båten din her.

 

To års vedlikeholdsintervall

Jotun Yachting Watershield finnes i fargene svart og mørkeblå, i 0,75L og 2,5L emballasje. Watershield er kompatibel med de aller fleste bunnstoff på markedet og har et vedlikeholdsintervall på inntil to sesonger.

Jotuns produkter kan kjøpes hos forhandlere over hele Norge. Se en liste over Jotun Yachting-forhandlere her.

 

 

Avatar
Avatar

Caroline

Livesendning om båtpuss – dette lurte dere på!

Nylig gjennomførte vi en livesending sammen med Båtmagasinet, hvor vi svarte på deres spørsmål om båtpuss. Under finner dere noe…

Båtpuss trinn-for-trinn

Vi båteiere er vel aldri mer stolte enn når vi legger ut på årets første tur i en blankpolert båt….

Grunning av båt – beskyttelse og gode forberedelser

Gode forberedelser og grunning er hemmeligheten bak et godt malingsresultat, enten du skal legge på bunnstoff eller lakkere båten. Grunnlaget…

Vanntett barriere med Yachting Barrier Primer

Noe av det mest krevende når det kommer til båtpuss, eller vårklargjøring, er å fjerne all maling på båten og…