Møt Jotuns representanter i forbindelse med Hurum Trebåtfestival 3. juni

Møt Jotuns representanter i forbindelse med Hurum Trebåtfestival 3. juni
Møt Jotun på Hurum Trebåtfestival

 

Hurum Trebåtfestival går av stabelen 3-5 juni 2016 og er et familiearrangement med stor vekt på maritim kultur for hele familien med trebåten i sentrum. Med et innholdsrikt program med både regattaer, veteranbilutstilling, sjørøvertokter for barn og konserter på kveldstid ligger alt til rette for å gjenskape fjorårets store suksess. Les mer om festivalen og se programmet på hurumtrebaatfestival.no.

Møt Jotuns representanter

I forbindelse med festivalen er Jotun Yachting til stede hos COOP Byggmix Sætre, hvor du møter Jotun sine representanter utenfor butikkens entré fredagen den 3. juni fra kl 12-18. Kom og opplev vakre trebåter og still dine spørsmål om båtpuss og vårklargjøring til Jotun sine representanter på plass. Velkommen!

Mer informasjon om Jotuns produkter for trebåter finner du på Jotun Yachting sine sider for trepleieprodukter eller i BÅTEN-brosjyren. Du kan også laste ned Jotun Yachting sin app fra App Store eller Google Play. Appen inneholder mye informasjon om produkter og tips til hvordan du går frem når båten skal gjøres klar til årets sesong.

Se film fra 2015 års trebåtfestival i Hurum her:

 

Avatar
Avatar

Caroline