Sjøen For Alle 2020 er dessverre avlyst

Sjøen For Alle 2020 er dessverre avlyst

Grunnet utbruddet av Covid-19 er Sjøen For Alle 2020 dessverre avlyst. Har du spørsmål om produkter eller fremgangsmåte? Kontakt gjerne Jotun Teknisk Service så hjelper våre malingseksperter deg med dine spørsmål.

___________________________________________________

Snart åpner dørene til Sjøen For Alle og Jotun er selvsagt til stede også i år. I monter D02-11 møter du Jotuns representanter som kan hjelpe deg med svar på spørsmål og gode tips og råd til båtpussen.

Vil du vinne biletter til årets messe? Ta vår quiz og du er med i trekningen av biletter til deg og en båtglad venn! 

Se nyhetene på messen

Til årets sesong lanserer Jotun to nye spennende produkter. I Jotuns monter kan du bli bedre kjent med:

Spesialutviklet bunnstoff for ferskvann

De aller fleste båteiere velger også å stoffe båten for å beskytte mot begroing, men det er jo svært lite begroing i ferskvann, som regel kun litt slim. Båteiere som har båten sin liggende i ferskvann, trenger derfor strengt tatt ikke et vanlig biocidholdig bunnstoff. Med Jotuns nye, biocidfrie bunnstoff Watershield, blir grunningen beskyttet mot UV-stråling og slitasje. Samtidig får skroget en hard overflate som er enkel å vaske og som holder inntil to sesonger; uten å tilføre biocider i vannet. Det gjør vedlikeholdet enklere og båteieren kan nye båtlivet der det er som best – på vannet!

Kalesjerens som tar de vanskeligste flekkene

Det er en kjent utfordring – kalesjen får hard medfart i løpet av en sesong. Hardt sittende smuss som er vanskelig å fjerne, drar ned helhetsinntrykket av en ellers nypolert båt. Med Jotun Yachting sin nyhet Textile PowerClean, blir kalesjer, puter og andre utendørstekstiler som nye på kort tid!

Kalesjerens

 

Vi sees på Sjøen For Alle 2020!

Avatar
Avatar

Caroline