NYHET– spesialutviklet bunnstoff for ferskvann

NYHET– spesialutviklet bunnstoff for ferskvann

For sesongen 2020 lanserer Jotun Yachting et spesialutviklet bunnstoff for båter i ferskvann. Alle båter trenger beskyttelse – men ikke nødvendigvis mot begroing. Uansett hvilken type båt du har, trenger den god beskyttelse mot elementene. Med årets nyhet Jotun Yachting Watershield, får båter som har hjemmehavn i ferskvann et helt eget bunnstoffsystem.

 

God grunning er viktig, uavhengig om båten er laget i glassfiber, tre eller aluminium. – Ingen båter er helt vanntette. De aller fleste båteiere velger også å stoffe båten for å beskytte mot begroing, men det er jo svært lite begroing i ferskvann, som regel kun litt slim. Båteiere som har båten sin liggende i ferskvann, trenger derfor strengt tatt ikke et vanlig biocidholdig bunnstoff. Dette er spesielt viktig når vassdraget i tillegg er en ferskvannskilde, som f.eks. Mjøsa.

Lurer du på hvordan bunnstoff påvirker miljøet? Les mer i artikkelen Bunnstoff og miljøet her!

 

Årets nyhet fra Jotun Yachting

Med Jotuns nye, biocidfrie bunnstoff Watershield, blir grunningen beskyttet mot UV-stråling og slitasje. Samtidig får skroget en hard overflate som er enkel å vaske og som holder inntil to sesonger; uten å tilføre biocider i vannet. Det gjør vedlikeholdet enklere og båteieren kan nye båtlivet der det er som best – på vannet!

 2,5L Jotun Yachting Watershield

Bunnstoff er ikke bare bunnstoff, les mer om hvilket bunnstoff du bør velge til båten din her.

 

To års vedlikeholdsintervall

Nyheten Jotun Yachting Watershield lanseres i fargene svart og mørkeblå, i 0,75L og 2,5L emballasje. Watershield er kompatibel med de aller fleste bunnstoff på markedet og har et vedlikeholdsintervall på inntil to sesonger.

 

Sliter du med vanskelige flekker på kalesjen? Nye Textile PowerClean fjerner effektivt alle vanskelige flekker.

Jotuns produkter kan kjøpes hos forhandlere over hele Norge. Se en liste over Jotun Yachting-forhandlere her.

 

 

Avatar

Caroline

Go to top