Norges råeste team i shorthanded-seiling velger Jotun

Norges råeste team i shorthanded-seiling velger Jotun

For NOR Challenge – Norges beste team i shorthanded-seiling – teller hver knop. Da må laget være sikre på at båten deres er optimalt utstyrt og beskyttet. Derfor velger de Jotun til den nye båten «Solo II», tidligere kjent som «Le Conservateur».

NOR Challenge er et Norsk seilteam, bestående av Rune Aasberg og Simen Løvgren, som de siste årene har satset stort i nasjonale og internasjonale offshore regattaer, med flere gode resultater og utmerkelser. De stiller i år med ny båt og har lagt en tre-års plan med deltagelse i flere ledende regattaer og satsning på høyeste nivå.

NOR Challenge team

NOR Challenge består av Simen Løvgren (t.v) og Rune Aasberg (t.h)

«Samarbeidet med NOR Challenge er meget spennende og vi ser frem mot å utvikle det videre i tiden fremover» sier Caroline Skaalvold Engstrøm, skandinavisk markedssjef for Jotun Yachting. «Shorthanded-seiling som NOR Challenge er best i Norge på er en utrolig krevende form for seiling hvor ingenting kan overlates til tilfeldigheter. At NOR Challenge velger å bruke produkter fra Jotun er en kvittering på at våre produkter lever opp til de høye kravene som må stilles når to personer skal krysse Atlanten i en 40-fotsseilbåt under ekstreme forhold. Vi ser frem til samarbeidet med Rune og Simen og ønsker de all lykke til med ny båt og nye spennende utfordringer!» avslutter Engstrøm. Se video på Le Conservateur og den ekstreme shorthanded-seilingen her:

 

Caroline

Jotuns malingseksperter gir deg raskt svar på spørsmålene dine!

Få råd fra malingsekspertene Visste du at Jotun har egne malingseksperter som svarer på dine spørsmål? Det er ikke bestandig…

Møt Jotun på Sjøen For Alle

Årets utgave av Norges største båtmesse Sjøen For Alle nærmer seg. Onsdag 14. mars åpner dørene til årets messe med…

Go to top