Så enkelt klargjør du båten din!

Så enkelt klargjør du båten din!

I takt med at vinteren takker for seg og våren gjør sitt inntog begynner aktiviteten å ta seg opp i båthavnene rundt om i landet. For mange er båtpussen enkel og rettfrem men uansett om du er rutinert eller helt fersk som båteier kan man innimellom ha spørsmål om hvordan man skal gå til veie.

Hos oss i Jotun får du raskt svar på spørsmålene dine. Brosjyren vår finner du hos nærmeste Yachtingforhandler med mange råd og tips om hvordan du skal gå til veie eller se nettutgaven. På YouTube finner du også våre ‘Slik-gjør-du’-filmer om bunnstoff, grunning og polering av båt, se dem her. Ønsker du heller å ringe oss kan du kontakte oss her.

Med kvalitetsprodukter fra Jotun og god veiledning om hvordan bruke dem, blir båtpussen enkel å gjennomføre – lykke til!

 

allegrodev

JOTUN YACHTING lanserer unikt bunnstoff for aluminiumsbåter

Det har lenge vært en utfordring å beskytte aluminiumsbåter mot begroing, noe som også har fått mye oppmerksomhet i media….

Enda bedre utsikt fra båten: slik rengjør du kalesjevinduer

Med tiden blir ofte kalesjevinduer matte. Et vanlig spørsmål fra båteiere er hvordan man enklest renser vinduene på kalesjen for…

Styr unna disse båtpusstabbene!

Når våren nærmer seg, blir det fart i båthavnene. Mange ønsker å få båten klar så fort som mulig, men…

Båtpusstipsene som gjør deg til ekspert

Er du usikker på hvordan du går fram når du skal gjøre båten klar for sesongen? Om du må skrape av…

Stoffe så sjelden som mulig

– Hvordan kan jeg stoffe så sjelden som mulig? spør mange båteiere. Den travle hverdagen gjør båtpussen til stress for enkelte….

Jotuns malingseksperter gir deg raskt svar på spørsmålene dine!

Få råd fra malingsekspertene Visste du at Jotun har egne malingseksperter som svarer på dine spørsmål? Det er ikke bestandig…

Go to top