JOTUN YACHTING lanserer unikt bunnstoff for aluminiumsbåter

JOTUN YACHTING lanserer unikt bunnstoff for aluminiumsbåter

Det har lenge vært en utfordring å beskytte aluminiumsbåter mot begroing, noe som også har fått mye oppmerksomhet i media. Til sesongen 2019 styrker Jotun Yachting sitt sortiment med en lansering av et helt nytt, unikt bunnstoff for aluminiumsbåter. I tillegg relanseres drevsprayen Aqualine Optima under navnet Aqualine Spray for å gjøre det enklere for båteiere å finne produktene de trenger til aluminiumsbåten sin.

Med nyheten Aqualine kan Jotun nå tilby eiere av aluminiumsbåter et svart bunnstoff som holder båten fri for begroing gjennom hele sesongen. Aqualine er et selvpolerende bunnstoff, noe som gir enkelt vedlikehold for båteieren. Etter endt sesong er det bare å spyle over med høytrykkspyler så er båten klar for et nytt strøk maling til neste sesong.

JOTUN YACHTING Aqualine

Årets nyhet fra Jotun Yachting – bunnstoff til aluminiuimsbåter

Lurer du på hvordan du skal gå frem for å klargjøre båten? Les mer om de vanligste spørsmålene og svarene om båtpuss her.

Aqualine og Aqualine Spray produktbilde

Bunnstoff til både skrog og drev

Det her er en svært spennende nyhet som vi har gledet oss lenge til å lansere, sier Caroline Skaalvold Engstrøm, Regional Brand Manager i Jotun Yachting. «Drevsprayen Aqualine Optima har vært en storselger gjennom flere år med svært gode tilbakemeldinger fra båteiere i hele Norge. Når vi nå utvider Aqualine-konseptet til å også omfatte bunnstoff til aluminiumsskrog kan vi endelig tilby eiere av aluminiumsbåter en helhetlig løsning med meget god begroingsbeskyttelse til både skrog og drev.»

Rent drev gjennom hele sessongen? Slik gjør du!

Det nye bunnstoffet er basert på Jotuns unike egenutviklede og egenproduserte bindemiddel som sikrer en kontinuerlig beskyttelse av båten gjennom hele sesongen. I kombinasjon med nøye utvalgte aktive virkestoffer, som også er kompatible med aluminium, sikrer man meget god beskyttelse mot begroing gjennom hele sesongen.

Robust bunnstoff til robuste båter

Vi vet at mange av de som velger å kjøpe en aluminiumsbåt gjerne bruker båten store deler av året, og ofte året rundt. Den brukes ikke bare for moro skyld, men er ofte brukt som transportmiddel eller arbeidsbåter. I tillegg tillater man seg kanskje å bruke båten litt tøffere enn en tradisjonell gelcoatbåt. Det setter ikke bare høye krav til båten som må være robust og tåle en «trøkk», men også til bunnstoffet. Det må være like robust og tåle mye bruk, lange perioder på vannet og høye hastigheter. I tøffe tester har Aqualine bevist at det leverer på nettopp de egenskapene, avslutter Caroline.

Nyheten Aqualine lanseres i fargen sort i 0,75L og 2,5L emballasje. Aqualine Spray kommer, i likhet med Aqualine Optima, i fargene sort og grå i 0,4L sprayboks for enkel påføring på drev. Både Aqualine og Aqualine Spray er kompatible med de aller fleste selvpolerende bunnstoff og kan dermed enkelt overmales på de aller fleste tidligere påførte bunnstoffene.

Caroline

Enda bedre utsikt fra båten: slik rengjør du kalesjevinduer

Med tiden blir ofte kalesjevinduer matte. Et vanlig spørsmål fra båteiere er hvordan man enklest renser vinduene på kalesjen for…

Styr unna disse båtpusstabbene!

Når våren nærmer seg, blir det fart i båthavnene. Mange ønsker å få båten klar så fort som mulig, men…

Båtpusstipsene som gjør deg til ekspert

Er du usikker på hvordan du går fram når du skal gjøre båten klar for sesongen? Om du må skrape av…

Stoffe så sjelden som mulig

– Hvordan kan jeg stoffe så sjelden som mulig? spør mange båteiere. Den travle hverdagen gjør båtpussen til stress for enkelte….

Go to top