Velkommen til Jotuns Båtmagasin – alt du trenger til årets båtpuss!

Velkommen til Jotuns Båtmagasin – alt du trenger til årets båtpuss!

Det handler om lidenskap og om ekte båtglede, for ekte båtfolk. – Og om å være godt forberedt på vær, vind og prestasjoner. I Jotun er vi brennende opptatt av å hjelpe deg, så du skal få mest mulig tid på vannet. Det er jo tross alt der båtlivet er best! Vi følger deg gjennom hele sesongen og veileder deg om alt det praktiske, slik at du kan pleie din kjærlighet til båten og båtlivet.

Eksperthjelp

Med 90 års fartstid innen vedlikehold av skip, offshoreinstallasjoner og fritidsbåter, og som global markedsleder på maling til skip, er vår kunnskap din trygghet. Teknologi og innovasjon er en selvfølge for oss, og ikke minst et forsprang for deg. Våre eksperter kan sjøforholdene der du ferdes, og produktene våre er grundig testet for alle forhold. Våre produkter er i tillegg utviklet, testet og produsert i Norge.

Kvalitetsprodukter

Våre kvalitetsprodukter gir deg et utmerket resultat og holder båten ren og blank gjennom hele sesongen. Det sparer deg for tid, både før sjøsetting og når båten skal opp om høsten. Da får du mer tid å nyte båtlivet der det er som best – på vannet.

Dette e-magasinet inneholder artikler om det aller meste som handler om båtpussen. Dersom du har noen spørsmål, sitter våre malingseksperter klare alle hverdager kl 8-16 for å hjelpe deg med det du lurer på. (link til chatten)

Velkommen til vårt båtpussunivers – vi gleder oss til å stupe inn i en ny sesong sammen med deg!

 

Sommar_Nmbus

Avatar
Avatar

Caroline