Årets nyhet fra Jotun Yachting

Årets nyhet fra Jotun Yachting

I over 90 år har Jotun levert produkter som verner verdier og beskytter både boliger, skip og infrastruktur fra nedbrytelse av naturens elementer. I over 60 år har Jotun også levert produkter for å beskytte fritidsbåter. Dette har etter hvert blitt til kjente og verdsatte produkter, som mange norske båteiere sverger til når båten skal klargjøres for en ny sesong. Nå gleder vi oss til å dele vår nyhet: ny og elegant emballasje på flere av produktene!

Nyhet: Unike bunnstoff i ny emballasje

Våren 2022 relanserer JOTUN Yachting utvalgte produkter i et helt nytt og flott emballasjedesign. Årets nyhet er et inspirerende og nytenkende design, som fører tankene til det klassiske båtlivet, samtidig som det har et moderne preg. Det er et uttrykk som favner både motorbåter og seilbåter, med formen av en båtbaug som er omkranset av to felt som fører tankene til seil. Designet knyttes også til Jotuns lange erfaring med å utvikle kvalitetsprodukter til fritidsbåter, med årstallet 1956 som fått en egen plass i designet.

Ett strøk annethvert år? Les mer om NonStop Supreme her.

NonStop Supreme med USPer

Testet, utviklet og produsert i Sandefjord

For Jotun er det viktig å løfte frem vårt lokale opphav og tilstedeværelse. Derfor er også symbolet med «Testet, utviklet, produsert»  med på emballasjen. Det er fortsatt ved Jotuns hovedkontor og fabrikk i Sandefjord at produktene utvikles, testes og produseres. Det sikrer god kvalitet og kortreist maling!

Bunnstoff er ikke bare bunnstoff! Her kan du finne ut hvilket bunnstoff som er riktig for deg

Jotun Yachting bunnstoff

Årets nyhet gjør det enklere å finne riktig produkt i butikken

I prosessen med å utvikle ny pakningsdesign, har Jotun også lagt vekt på å gjøre det enklere for båteieren å finne riktig produkt i butikken. Med årets nyhet får produktene et godt synlig produktnavn og tydeligere produktkategori. Større differensiering mellom produkter gir også en betraktelig forenkling ved valg av produkt. Den nye emballasjen vil rulles ut i løpet av 2022-2023 og vil altså snart være synlig i en butikk nær deg!

Er bunnstoff farlig for miljøet? Les mer om hvordan bunnstoff fungerer og hvilken effekt det har på miljøet her. 

Avatar
Avatar

Caroline